Dynojet Testbank

Woolich Racing
Wat is woolich racing? Woolich Racing is een software gespecialiseerd in het flashen van de ECU.  Om dit te begrijpen is het handig dat u weet wat de ECU is. ECU's worden tegenwoordig in vrijwel elk motorvoertuig toegepast. Ze worden onder andere gebruikt om de ontsteking te regelen en de injectie van brandstof op het juiste moment en met de juiste hoeveelheid te doen. Voornoemde functies worden motormanagement genoemd. Tevens wordt de ECU gebruikt voor de klimaatregeling, het opblazen van de airbags en het activeren van de gordelspanners. De werking van de ECU kan aangepast worden via chiptuning. Nu u weet wat de ECU inhoud is het ook handig om the weten wat "Flashen'' betekent,flashen houd in dat je alle gegevens van de ECU afhaalt en vervangt met uw eigen waardes die wij voor u  opmeten met een Analyser.

Woolich Racing - Tune your bike to the limit

VP_image309

De beste start van het motorseizoen?
Een run op onze Dynojet testbank met uw motor of brommer. Het resultaat: meer koppel, meer vermogen en minder brandstofverbruik.

Optimale afstelling.
Op de Dynojet testbank komen vrijwel alle carburatie- en motorproblemen aan het licht. Onder belasting wordt er gemeten hoe uw motor presteert en hoe de samenstelling van de uitlaatgassen is. Die gegevens worden in kaart gebracht, zodat er een optimale afstelling gerealiseerd kan worden qua vermogen, koppel en verbruik. Uw motor wordt soepeler, krachtiger, zuiniger.

We zijn gespecialiseerd in het afstellen van een powercommander, en ook met Woolich Racing Software. We zijn ook officiële Dynojet dealer.

 

 

Achterband-669