Het kloppend hart van VP Motorsport

Onderhoud, service en reparatie: de werkplaats is het kloppend hart van VP Motorsport. Al meer dan 30 jaar. Hier gaan high tech en handwerk samen. Kennis en ervaring worden gekoppeld aan speciaal gereedschap en de Dynojet testbank.


 

wp-sub-logo-1
Special Tools

VP beschikt over een ruime werkplaats met drie hefbruggen. Uiteraard voorzien van hoogwaardig gereedschap en een collectie originele special tools. Daarnaast beschikt VP over diagnose-apparatuur die onmisbaar is voor de huidige injectiemotoren en waarmee we ook onboard elektronica-diagnoses stellen.

wp-sub-logo-2
Onderhoud

Uw motorfiets heeft onderhoud nodig. Of het nu gaat om relatief eenvoudige zaken als olie, nieuwe banden, bougies, of meer complexe als het verbeteren van het stuurgedrag. Daarbij spelen de banden, de afstelling van de vering en de conditie van de lagers van balhoofd en achterbrug een rol. In beide gevallen moeten de werkzaamheden snel en kundig worden uitgevoerd.

wp-sub-logo-3
Liefde voor Techniek

Hoe noodzakelijk alle gereedschap en apparatuur ook zijn, bij onderhoud en reparatie gaat het uiteindelijk om aandacht voor uw motorfiets. Als specialist heeft VP al meer dan 30 jaar liefde voor techniek en verstand van motorzaken. En juist dat maakt de werkplaats tot het kloppend hart van VP Motorsport.