OptiMate Solar 80W, de slimme op zonne-energie werkende lader die energie vasthoudt...

OptiMate Solar 80W, de slimme op zonne-energie werkende lader die energie vasthoudt voor alle ’12V’-accu’s – Lader overdag, monitor ‘s nachts!

Ideaal voor 12V-loodzuur (AGM, GEL, STD) / deep-cycle accu’s voor uw motorfiets, auto, camper, caravan of boot!

De slimme laadregelaar past de lading automatisch aan het accutype en de toestand aan – de slimme bediening van OptiMate Solar garandeert een langere levensduur van de accu en meer accuvermogen!

Het volautomatische meerstappenprogramma van de regelaar laadt de accu op een veilige manier volledig op – sluit de lader op de accu aan en de OptiMate Solar 80W doet de rest, geen toezicht vereist!

In zes stappen uw accu in topconditie!!

Laden
Redt lege accu’s al vanaf slechts 1 volt dankzij zijn unieke pulswerking. Snelste manier van laden – dankzij de ‘slim laden’-regeling die naargelang de sterkte van het zonlicht voor pulslading of continue lading kiest. lntelligent onderhoud – gaat de volgende dag verder als de accu de lading ’s nachts vasthield; zo niet gaat het programma over op de stap OPTIMALISEREN.

Monitor
Accustatus wordt elke 3 seconden getoond. Melding dat accu klaar is voor STD- en hoogperformante AGM-accu’s. Verbruikt minder dan 0,5mA tijdens monitormodus. Schakelt automatisch over op LADEN wanneer er voldoende zonne-energie is.

Montage
De OptiMate-laadregelaar staat los van het paneel en kan dicht bij het voertuig of de accu worden geplaatst, zodat de laadvoortgang en het onderhoud van de accu eenvoudig kunnen worden opgevolgd. Het zonnepaneel moet zo worden gemonteerd dat het direct zonlicht krijgt. Het bereik/de afstand tussen accu en paneel bedraagt 315 cm/124″. Gebruik de OptiMate-verlengkabels O-03, O-13 of O-23 om het zonnepaneel over een langere afstand met de OptiMate-laadregelaar te verbinden. Buitenmaat, inclusief hoekbevestigingsbeugels: Breedte = 68.5 cm / 27”  Hoogte = 77.2 cm / 30.4″  Diepte = 3.3 cm / 1 1/4“

Zonnepaneel:

Voeding: 80 watt (max.) VOLT: 12V nominaal, 22V maximaal.

Gebruik: Buiten / binnen.

Stijl: Weerbestendig, aluminium frame met 4 bevestigingsbeugels, outputkabel 200 cm / 80″ met SAE-connector.

Verstelbare standen: Breedte = 77 cm / 30.4” Hoogte = 69 cm / 27” Past het paneel aan de meest geschikte hoek aan voor maximale zonne-energie. Paneel op zijn plaats bevestigen – 4 ankerpunten passen op standaard haringen (niet inbegrepen), of plaats een gewicht (bijv. een zandzak) over de dwarsbalk.

OptiMate-laadmonitor:

Laadampéres: 6,67A van 80W paneel (max. gemiddelde stroom), 3-5A pulsstroom. Gebruik: Binnen / buiten (laagste temperatuur: -4°F / -20°C.  Start met lage spanning van 1V

Ideaal voor: STD-, AGM- en GEL-accu’s van 12V tussen 2-240Ah.

Ingang: 15 – 22V

Style: Weatherproof charge controller case.

Inclusief: Weerbestendige accukabel, standaard accuklemmenset, 80W zonnepaneel, nylon draagtas en verstelbare stand.

Veiligheid: Geen risico op overladen. Geheel veilig voor voertuigelektronica. Vonken worden onderdrukt. Veilig accuonderhoud voor de lange termijn. Automatische uitschakeling bij kortsluiting of wanneer accu wordt losgekoppeld.

Garantie: 3 jaar beperkte vervangingsgarantie.

Nu op voorraad in onze winkel!

Voor prijzen en/of meer informatie vul onderstaand contactformulier in of bel 0187 - 48 57 87

Onze motorzaak
Centraal gelegen op G-O
Telefoon:

0187 - 48 57 87

Adres:

Westelijke Achterweg 53

3245 BJ Sommelsdijk

Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland

Email:

info@vpmotorsport.nl

Contact
Stuur ons een bericht

Onderwerp