Dit is de gloednieuwe Katana!

Dit is de gloednieuwe Katana! Hightech, met een spraakmakend design dat duidelijk verwijzingen maakt naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80. Deze Suzuki Katana betekent de terugkeer van een motorlegende. Kies voor de zilverkleurige variant of ga voor duister met volledig zwart.

De Katana is scherp, gedurfd en uniek. Het ontwerp van deze nieuwe naked bike doet denken aan de legendarische oer-Katana, waarmee Suzuki destijds een designstatement maakte. Hij oogt als een strijdlustige machine, waarmee elke bocht met de hoogst mogelijke precisie is aan te snijden.

Behalve de zilverkleurige variant is er ook een volledig zwarte variant van de spraakmakende nieuwe motorfiets. Waar het zwarte motorblok en de zwarte uitlaat bij de zilverkleurige Katana zorgen voor contrast, versterken ze bij de zwarte variant juist het stoere en scherpe uiterlijk. Hier zijn het de rode letters SUZUKI die voor contrast zorgen. Om de prestaties extra kracht bij te zetten, staat de Katana op een sportieve band van Dunlop: de sportmax Roadsport 2. Deze band is speciaal voor de nieuwe Katana ontworpen.

Suzuki introduceert een nieuw accessoirepakket voor de Katana: het Katana Street Xtreme Pack.

Styling
Met de nieuwe Katana zet Suzuki volledig in op design. Het ontwerp is modern, maar verwijst tegelijkertijd overduidelijk naar de oer-Katana. Katana is de naam van een vlijmscherp, handgemaakt zwaard dat Japanse Samoerai-strijders gebruikten. De naam past bij de scherpe vormen van deze onderscheidende naked bike. Met een puntige en compacte cockpit, LED-verlichting, een opvallend hoge tankpartij en een ranke korte achterzijde oogt hij als een strijdlustige machine. Kies voor zilvergrijs of ga voor de duistere, volledig zwarte variant.

Motorblok
Het vloeistofgekoelde viercilinderblok van 999 cc blinkt uit door souplesse met een maximaal vermogen van 110 kW (150 pk) en een koppel van 108 Nm. Ruimschoots voldoende om de slechts 215 kg wegende naked bike vlot van zijn plek te krijgen. Samen met het stijve frame maakt dit de Katana tot een zeer scherp sturende motorfiets. ABS en in drie standen in te stellen tractiecontrole zorgen voor de nodige assistentie om vermogen en remkracht efficiënt en vooral veilig aan het asfalt over te dragen. Standaard is de Katana sportief en comfortabel afgesteld: de 310 mm grote remschrijven zijn afkomstig van Fujico en voorzien van Brembo-remklauwen met vier zuigers, waarmee de remkracht perfect te doseren is.

Brandstofverbruik Katana: 5,3 l/100 km, CO2-emissie: 122 g/km*

* Gemeten door Suzuki volgens de WMTC-methode (Worldwide Motorcycle Test Cycle). Werkelijk verbruik kan afwijken door weersomstandigheden, wegconditie, rijgedrag en onderhoud.

Rijwielgedeelte
Suzuki heeft een nieuw, lichtgewicht frame ontworpen voor de Katana. Dit zorgt voor optimaal stuurgedrag en rijplezier. Elk aspect van het rijwielgedeelte is gemaakt om de handling en controle voor alle wegen en omstandigheden te optimaliseren. De swingarm komt rechtstreeks van de GSX-R1000 voor sportieve prestaties en de ultieme Superbike-look. Kayaba heeft een nieuwe voorvork ontwikkeld met alle wenselijke instelmogelijkheden. De rijder kan de veervoorspanning, rebound, compressie en demping naar wens aanpassen. Het zadel en de geoptimaliseerde zitpositie zijn gericht op een optimale beheersing en bieden een hoog rijcomfort tijdens langere ritten. Als je eenmaal op een Katana rijdt, wil je niet meer stoppen!

Meer lezen over de Katana klik hier!

Voor meer informatie vul onderstaand contactformulier in of bel 0187 - 48 57 87

Onze motorzaak
Centraal gelegen op G-O
Telefoon:

0187 - 48 57 87

Snelle vraag via WhatsApp:
0187 - 48 57 87
Adres:

Westelijke Achterweg 53

3245 BJ Sommelsdijk

Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland

Email:

info@vpmotorsport.nl

Contact
Stuur ons een bericht

Onderwerp