De nieuwe Aprilia RS 660

Binnenkort bij ons in de showroom de nieuwe Aprilia RS 660!!
Ook de toekomst eerbiedigt de tradities van het Huis van Noale, van oudsher gerenommeerd om de innovatieve en opvallende persoonlijkheid. Met zijn sportieve karakter en verbluffende eigentijdse lijnen brengt de RS 660 de winnende race-ervaring van Aprilia op de weg. Het unieke ontwerp geeft vorm aan een compacte, lichtgewicht motorfiets, met slanke lijnen en perfecte handelbaarheid. De hoge stabiliteit bij hoge snelheden is een garantie voor een leuke en plezierige rijervaring. Onder de kleuropties vinden we het gloednieuwe Acid Gold dat het ontwerp en de jonge, dynamische persoonlijkheid van deze unieke motorfiets nog verder benadrukt.

EEN BREED ASSORTIMENT ORIGINELE ACCESSOIRES
De RS 660 biedt plaats aan een groot aantal accessoires die niet alleen  de prestaties, stijl en het comfort verbeteren, maar waarmee de rijders ook hun eigen persoonlijkheid kunnen uitdrukken.

ONTDEK MEER

 • 'Complete Aprilia "alleen voor racegebruik" uitlaat van Akrapovič:
  een compleet uitlaatsysteem met carbon terminal, uitsluitend bestemd voor gebruik op het circuit en als zodanig niet gecertificeerd voor gebruik op de weg. Het is extreem licht van gewicht en optimaliseert het geluid van de motorfiets en de prestaties van de tweecilinder om de rijders het maximum uit hun RS 660 te laten halen. De kit bevat een motorregeleenheid die is geprogrammeerd met zijn eigen mappings en software om het snelschakelen in een omgekeerd schakelpatroon te gebruiken (ook los verkrijgbaar).
 • Complete Aprilia gecertificeerde Akrapovič uitlaat:
  compleet systeem van voor weggebruik gecertificeerde spruitstukken die de prestaties, het geluid en de look van de motorfiets onderstrepen.
 • Wijzigingssoftware terugschakelen:
  een software om Quick shift in een terugschakelpatroon te gebruiken zonder onderdelen te hoeven vervangen.
 • Koppelings- en remhendel:
  van massief aluminium, verstelbaar en zoveelste sportieve element voor de look van de motorfiets.
  Wielstickers:
  voor toepassing op de kanaalspaken en een nog agressievere look

APRILIA RS 660 TOONT ​​VROEGE BELOFTE
Afgezien van de technici en testers van Aprilia die hem hebben ontwikkeld, werd de RS660 tot nu toe door slechts twee personen getest: twee journalisten van het Italiaanse blad Motociclismo en het Duitse blad Motorrad... 

ONMIDDELLIJK HERKENBAAR
The RS 660’s clear-cut styling matches definitive performance
De Aprilia RS 660 lijkt op geen enkele andere motor en je herkent hem in één oogopslag. De kenmerken van Aprilia's laatste wonderkind met de typische drievoudige koplampunit zijn een uitdrukking van de supersportmotoren die jarenlang de vergelijkende tests domineerden...

ALS DE APRILIA MOTOGP COUREURS HET ZEGGEN…
Drievoudig interview: alle vragen over de RS 660 die Aleix Espargaró, Bradley Smith en Lorenzo Savadori niet hadden verwacht.
Neem de coureurs van het MotoGP Aprilia Racing Team, geef ze 3 fonkelnieuwe Aprilia RS 660’s om zich een paar uur lang als kleine kinderen op Misano mee uit te leven en wacht ze dan op in de pitbox voor een uniek interview met zijn drieën...

Houd de website en Facebook in de gaten!

Onze motorzaak
Centraal gelegen op G-O
Telefoon:

0187 - 48 57 87

Adres:

Westelijke Achterweg 53

3245 BJ Sommelsdijk

Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland

Email:

info@vpmotorsport.nl

Contact
Stuur ons een bericht

Onderwerp