Daverend nieuws: 2019 Triumph Rocket III TFC

Herinner je het nog? De nieuwe Rocket van Triumph? Die héle dikke, ‘Triumph Factory Custom’, Rocket III? Met 221 Nm aan koppel uit dat motorblok van maar liefst 2458cc? Nou, die krachtpaster van een motor wordt tijdens het Concours d’Elegance in Nederland op Paleis Soestdijk,in augustus onthuld. 

Een goede reden om de Rocket te komen bekijken is omdat er maar een paar van geproduceert zijn, dus is de kans erg klein dat je hem in levende lijven ziet. Triumph heeft er namelijk maar 750 van gefabriceerd en ze zijn allemaal al verkocht.

Een andere reden is dat we de komende jaren nog veel meer kunnen verwachten van de exclusieve TFC-lijn die begin dit jaar werd afgetrapt met deze Thruxton TFC. We verwachten dat nieuwe modellen van Triumph eerst een TFC-editie krijgen om daarna het ‘gewone’ model bekend te maken. Dat hebben ze nu immers ook gedaan met deze Rocket 3R en Rocket 3GT. Er worden van deze modellen slechts 750 stuks gemaakt en qua uitrustingsniveau laat Triumph hiermee zien wat er allemaal mogelijk is als geld geen grote rol speelt.

Dit krijg je dus als je geen limieten stelt. Geld is geen probleem en de technische ingenieurs mogen op hoge kwaliteit produceren. Dan krijg je de Rocket III.

Onze motorzaak
Centraal gelegen op G-O
Telefoon:

0187 - 48 57 87

Adres:

Westelijke Achterweg 53

3245 BJ Sommelsdijk

Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland

Email:

info@vpmotorsport.nl

Contact
Stuur ons een bericht

Onderwerp