BS accu's. The Power You Need!

BS accu’s, bij VP Motorsport op voorraad. Topkwaliteit voor scherpe prijzen!

BS battery, de eerste fabrikant die de volledige lijn Powersport Factory Activated-batterijen aanbiedt onder de productnaam "SLA".

Met meer dan 400 batterijtypes die een breed scala aan powersport-toepassingen dekken, zijn 6 dochterondernemingen over de hele wereld en zijn 5 productiebasis, is BS BATTERY binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve powersport-batterijfabrikanten, aanwezig in zowel OEM en OES-velden.

Of het nu een klassieke motorfiets is of het allernieuwste model, off-road of op het circuit, alle motorfietsen stellen dezelfde prestatie- en betrouwbaarheidseisen met betrekking tot de accu. BS-accu's zijn OE-goedgekeurd door sommige motorfabrikanten en bieden hoogwaardige prestaties en optimale betrouwbaarheid om met een gerust hart de weg op te gaan! Met het breedste assortiment batterijen zijn BS-batterijen ontworpen om u alle kracht te leveren die u nodig hebt.

Vandaag, verdeeld in meer dan 70 landen, is BS BATTERY een betrouwbare partner van de grote distributiespelers en voertuigfabrikanten. Laat u informeren over deze accu, scherp in prijs en dezelfde kwaliteit wat u gewend bent van het al oude Japanse merk!

Voor meer informatie vul onderstaand contactformulier in of bel 0187 - 48 57 87

Onze motorzaak
Centraal gelegen op G-O
Telefoon:

0187 - 48 57 87

Snelle vraag via WhatsApp:
0187 - 48 57 87
Adres:

Westelijke Achterweg 53

3245 BJ Sommelsdijk

Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland

Email:

info@vpmotorsport.nl

Contact
Stuur ons een bericht

Onderwerp