Nieuws

Upcoming: Tour to Germany,Eiffel

We hebben een paar touren gepland op 2 t/m 6 mei, en een in september, nog geen specifieke datum voor vastgesteld.

Wat houd een tour in?

In een tour gaan we vooral veel rijden door de bergen in de Eiffel,want je wilt de mooie landschappen niet missen als je daar bent. Maar er word ook nog zeker tijd genomen voor een biertje. En vooral veel plezier hebben, we nemen meestal ook een dag in voor de Nurburgring.

Hoe ziet een tour dag eruit?

We beginnen s’ochtends met een uitgebreid ontbijt, daarna begint iedereen zich klaar te maken om te gaan touren. En de vrouwen en kinderen gaan meestal naar een pretpark, of een mooie stad in de buurt. Als iedereen terug komt rond zes uur, kan iedereen gelijk aanschuiven voor het avond eten. En in de avond drinken we nog wat en lopen we een rondje door het lokale stadje. Maar elke dag kan variëren.

Als je jezelf in hebt geschreven geven wij u een notificatie over de prijzen, locatie van het hotel en alle andere handige informatie zoals een route, planning voor het weekend enz.